Advertisement
Quiz om de spil vi spiller med familien
Spørgsmål 1 af 10
Dette spil elskes af børn. Der er 4 huse og det gælder om at få sine 4 brikker ud og gå til mål. Planen indeholder stjerner og globusser og man skal passe på ikke at blive slået hjem. Hvad hedder spillet?
Spørgsmål 2 af 10
Gammelt spil som spilles med pinde af forskellig værdi. Man skal være meget forsigtig og absolut ikke ryste på hænderne - for så er alt tabt! Og spillet er... ?
Advertisement
Spørgsmål 3 af 10
Et meget gammelt strategispil spilles på en hvid/sortternet plade med 8 felter på hver led. Spillebrikker har forskellige navne og funktioner. Spillet sluttes når en af kongerne dør. Hvad hedder spillet?
Spørgsmål 4 af 10
Dette spil tester din viden om en berømt og meget populær TV-serie. Man kan måske hente hjælp ved at besøge Dyrehavsbakken ved København. Hvilket spil tænker vi på?
Spørgsmål 5 af 10
Spillet stammer fra oldtidens nordafrika og spilles af to personer der hver har 6 spillefelter og et målfelt på spillepladen. Til start har begge spillere 6 kugler i hvert spillefelt. Den spiller der ender med flest kugler i sit målfelt har vundet!
Advertisement
Spørgsmål 6 af 10
Dette spil kan nemmest beskrives som en slags banko for børn! Hvad hedder det?
Spørgsmål 7 af 10
Hvad hedder spillet hvor spillepladen har 24 spidser og er opdelt i indre og ydre hjemlande. Hver spiller har 15 brikker og to terninger og der kan anvendes en dobleterning?
Spørgsmål 8 af 10
Dette er et kendt værtshusspil som spilles med to terninger som ligger skjult under et raflebæger, på toppen af et andet raflebæger. Spillet er en blanding af held, taktik og bluff. Hvad kaldes det?
Advertisement
Spørgsmål 9 af 10
Dette spil spilles med almindelige spillekort. Du skal samle serier, f.eks. 4 treere, 4 seksere, etc. ved at bede en medspiller om det/de specifikke kort. Ellers må du tage et kort fra bordet. Spillets navn?
Spørgsmål 10 af 10
Man spiller ved at samle urter på en dynamisk spilleplade. Den rigtige kombination af urter giver bonuspoint. Eneste hjælp er tre tryllestave. Hvad er det nu det spil hedder?
Advertisement

Copyright 2023 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik