Advertisement
Danske film?! Kender du nogle?
Spørgsmål 1 af 10
Ghita Nørby hjælper til på en tankstation, men i løbet af filmen afsløres det at hun i virkeligheden er baronesse. Hvad hedder filmen?
Spørgsmål 2 af 10
Hvem har skrevet manuskripter til TV-serien Klovn og filmene baseret på serien?
Spørgsmål 3 af 10
De to søstre, Ditte og Sigrid, tager til Malta med ders mor (Bodil Jørgensen) for at fejre hendes 60 års fødselsdag. Rejsen får et noget anderledes forløb end nogen af dem havde regnet med. Hvad hedder filmen?
Spørgsmål 4 af 10
Hvad hedder filmen der fortæller historien om hvordan tyske krigsfanger blev beordret til at rydde miner ved den Jyske vestkyst efter 2. verdenskrig?
Advertisement
Spørgsmål 5 af 10
To jyske venner hyrer i en brandert en russisk lejemorder til at tage livet af deres koner. Filmen er fra 2017 og den hedder...?
Spørgsmål 6 af 10
Hovedtemaet i filmen Jagten er en anklage om ... ja, hvad?
Spørgsmål 7 af 10
Manuskriptet til Flaskepost Fra P er skrevet over romanen af samme navn. Hvad hedder forfatteren til denne?
Advertisement
Spørgsmål 8 af 10
En berømt udenlandsk skuespiller, som bl.a. har spillet James Bond, deltog i filmen Den Skaldede Frisør fra 2012. Hvad hedder han?
Spørgsmål 9 af 10
De tre unge fiskere, Svend, Knud og Valdemar, har købt sig en ny kutter, men ikke betalt den færdig endnu. Problemet er at de er forhindret i at fiske fordi de er blevet indkaldt til marinen! Hvad hedder filmen?
Spørgsmål 10 af 10
Hella Joof har instrueret en romantisk komedie om TV-værten Anne (Lene Maria Christensen) som har svært ved at vælge mellem perfekte Rune (Casper Crump) og kiksede Gordon Dennis (Nikolaj Lie Kaas). Hvad hedder filmen?
Advertisement

Copyright 2024 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik