Advertisement
Kender du disse populære feriedestinationer?
Spørgsmål 1 af 10
I hvilken by finder du "Den lille havfrue"?
Spørgsmål 2 af 10
Du har netop beundret Big Ben og skal nu til Tower Bridge. I aften skal du måske se en musical på The Dominion. I hvilken by er du?
Spørgsmål 3 af 10
Vi står og mindes den 11. september 2001 på Ground Zero. I hvilken by er vi?
Spørgsmål 4 af 10
Du går i ring på toppen af kunstmuseet og nyder udsigten over byen i alle regnbuens farver. I hvilken by befinder du dig?
Advertisement
Spørgsmål 5 af 10
Du står på en klippe på en sydlig spids på den Iberiske halvø og en berberabe har netop stjålet dine solbriller! Hvor er du?
Spørgsmål 6 af 10
Du er imponeret af kvarteret "La Défense" og den danske arkitekt Johan Otto von Spreckelsens prægtige bygningsværk "Menneskehedens Triumfbue". I hvilken by befinder du dig?
Spørgsmål 7 af 10
Du har netop oplevet fantastiske hvide heste på den Spanske Rideskole og skal nu videre til Stepansdomen og Kejserinde Elizabeth Museet. Hvilken by er du så i?
Advertisement
Spørgsmål 8 af 10
Vi har lige set vores yndlingsholds stadion, Lluís Companys Olympic Stadium, og skal nu se Sagrada Familia kirken. I hvilken by er vi?
Spørgsmål 9 af 10
Du har lige stået i kø i et kvarter for at få lov til at komme ind i gården i det hus, hvor Julie angiveligt stod og lyttede på Romeos serenader. I hvilken by er du?
Spørgsmål 10 af 10
Du står på og fascineres af synet af Grand Canyon i USA. Men hvilken stat er du så i?
Advertisement

Copyright 2024 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik