Advertisement
Kender du danske kendisser?
Spørgsmål 1 af 10
Casper Christensen og Frank Hvam har begået endnu en sæson af den tåkrummende underholdningsserie... ja, hvad er det nu den hedder?
Spørgsmål 2 af 10
Denne duo optrådte i mange år på et etablissement i Skagen. Etablissementet eksisterer ikke mere og duoen optræder på forskellige markedspladser og kræmmermarkeder. Hvad hedder de?
Spørgsmål 3 af 10
Endnu en gang har en kendt dansk skuespillers opførsel været diskuteret på de sociale medier efter et interview som Simi Jan udførte mandag den 19. juli 2021. Senest var det journalist Iben Maria Zeuthen fra 24Syv det gik ud over. Skuespilleren?
Spørgsmål 4 af 10
Linses mor hed Ann Patricia Christiansen. Men hvad blev hun kaldt i "Familien fra Bryggen"?
Advertisement
Spørgsmål 5 af 10
Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe er de fire hovedrolleindehavere i den danske film "Druk". I filmen har alle fire samme profession. Hvilken?
Spørgsmål 6 af 10
Hvilken kendt komiker/stand-upper er vært i båre "Krejlerkongen" og "Stormester"
Spørgsmål 7 af 10
En kendt dansk TV-vært elsker Berlin så meget, at han har ageret rejseleder på en specialtur til Berlin for et jysk rejsebureau. Hvad hedder han?
Advertisement
Spørgsmål 8 af 10
Amalie Josephine Lytton Kejser Szigethy er en dansk realitydeltager. Hun blev kendt da hun i 2010 deltog i et kendt realityprogram. Hvilket?
Spørgsmål 9 af 10
Hvor mange gange har TV-værten Hans Pilgaard været gift (per juli 2021)?
Spørgsmål 10 af 10
I hvilket år blev Janni Ree og Karsten Ree gift?
Advertisement

Copyright 2024 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik