Advertisement
Danske kunstnere gennem 75 år
Spørgsmål 1 af 10
Hun er Danmarks Rock-Mama og har været i gang siden 1967, afbrudt af et par år eller tre pga. en hjerneblødning. Hvad hedder hun?
Spørgsmål 2 af 10
Hvilken dansk sanger er ansvarlig for bl.a. "Stupid Man" og "Det er mig der står herude og banker på"
Advertisement
Spørgsmål 3 af 10
Hun er professor ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun er fra 1958 og er en internationalt kendt virtuos på blokfløjte. Hvad hedder hun?
Spørgsmål 4 af 10
Hvem skrev bl.a. "Babettes Gæstebud" og "Den Afrikanske Farm"?
Spørgsmål 5 af 10
Hvad er Sebastians "rigtige" navn?
Advertisement
Spørgsmål 6 af 10
Han debuterede i "Drengene fra Sankt Petri", han var med i "Idioterne" og i Afdeling Q-filmene. Senest har han deltaget i to sæsoner af serien "Brittania" og er nu igang med tredje sæson. Han er søn af Ann Marie og Preben. Hans navn?
Spørgsmål 7 af 10
Hvilken sangerinde sang Re-sepp-ten sammen med fodboldlandsholdet og Henrik Stanley Møller (Onkel Stanley fra "Danser med drenge) i 1986?
Spørgsmål 8 af 10
Vi søger en dansk operasanger, basbaryton, som blev født i København i 1939, døde i 2010. Han debuterede på Jyske Opera, men sang efterfølgende over hele verden med mange store sangere. Han er halvfætter til sangerinden fra Rocazino! Hans navn?
Spørgsmål 9 af 10
Han blev født i Holstebro - 68 år gammel døde han i Sverige i år 2000. Han var multikunstner - kunstmaler, kunsthistoriker, filminstruktør, manuskriptforfatter, filmproducent, skuespiller, provokatør, etc. Hvad hed han?
Spørgsmål 10 af 10
Den ene bror hedder Niels, hans lillebror hedder Chris. Niels er jazz-pianist og Chris er Jazz-bassist. Hvad er deres efternavn?
Advertisement

Copyright 2021 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik