Advertisement
Ser du mange TV-serier...?
Spørgsmål 1 af 10
Hun er ikke helt almindelig denne folkeskolelærer. Hun er enlig mor og ligeså uforudsigelig som hun er hudløst ærlig. Serien har navn efter hovedpersonen som hedder...?
Spørgsmål 2 af 10
Mange seere har udråbt denne serie til den bedste danske serie nogensinde. Den har da også mange seere og den har været vist mange gange på danske stationer for at vi kunne følge med i livet i Korsbæk. Hvad hedder serien?
Advertisement
Spørgsmål 3 af 10
Vi følger 6 venners liv på Manhattan. Der er sendt 236 afsnit fordelt på 10 sæsoner. Den blev vist første gang i USA i 1994 og bliver stadig genudsendt et eller flere steder i dag. Seriens originale titel?
Spørgsmål 4 af 10
Denne serie blev vist første gang i 1994 og det sidste afsnit det år blev set af 2.717.000 seere. Det højeste antal seere siden man startede med at måle seertal. Serien følger fire skæbner: Ida, Palle, Søs og Erik i 1949 – 1973. Hvad hedder serie
Spørgsmål 5 af 10
Hvis vi siger The Ewing Family, så kender de fleste seriens navn! Den startede helt tilbage i 1978. Den hedder?
Advertisement
Spørgsmål 6 af 10
Denne engelske serie har navn efter familiens edwardianske palæ som ligger smukt i Yorkshires landskab. Her møder vi Violet, Countess of Grantham og hendes søn Lord Crawley og hans amerikanske hustru, Cora. Hvad hedder serien?
Spørgsmål 7 af 10
Denne engelske serie følger en Detective Chief Inspector i Northumberland i hendes arbejde med at opklare udspekulerede forbrydelser. Hun er let genkendelig på hendes noget shabby påklædning og hendes gamle landrover. Serien har navn som hovedrollen?
Spørgsmål 8 af 10
Denne danske sit-com, som foregår på tv-stationen Jump Start, hvor man følger de ansattes hverdag. Casper Christensen og Frank Hvam er to af hovedkræfterne i serien. Serien hedder?
Spørgsmål 9 af 10
Denne serie vandt tilbage i 2003 en Emmy i kategorien Bedste Internationale Dramaserie. Den byder på en masse drama – men også en masse romantik. Og så blev den rost af anmelderne. Den hed?
Spørgsmål 10 af 10
En fin kirurg fra London påtager sig jobbet som praktiserende læge i en lille engelsk (fiktiv) fiskerby, Portwenn. Hans noget autistiske adfærd og hans baggrund bevirker at han står overfor mange problemer med den lokale befolkning. Hvad hedder serien
Advertisement

Copyright 2021 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik