Advertisement
Redskaber man bruger til Jul.
Spørgsmål 1 af 10
I nogle hjem finder man en adventkrants som bliver tændt hver søndag i advent. Hvor mange søndage tændes kransen?
Spørgsmål 2 af 10
Børnene glæder sig til at skulle hente juletræet ude i skoven. Hvilket værktøj er essentielt for at turen skal lykkes?
Spørgsmål 3 af 10
Mange mennesker bager en masse småkager i juletiden. Derfor er det vigtigt at ens ovn har det rette udstyr til at bage småkager. Hvilket udstyr tænkes her på?
Spørgsmål 4 af 10
I mange hjem serveres der æbleskiver i juletiden. Hvis man vil lave sine æbleskiver selv, er det nødvendigt at man råder over et bestemt redskab, idet fremstillingen af æbleskiver vil være så godt som umulig uden. Hvad er det?
Advertisement
Spørgsmål 5 af 10
Du vil bage boller til eftermiddagskaffen og i opskriften står at du skal 100 gram af noget og 40 gram af noget andet osv. Hvilket køkkenredskab vil være formålstjenligt nu?
Spørgsmål 6 af 10
I juletiden kan de fleste godt lide at pynte op i stue og haver med grene fra et bestemt træ. Hvilket træ er det de fleste henter grene fra til pynt op til jul?
Spørgsmål 7 af 10
Når gåsen eller anden skal serveres er det rart at have en bestemt saks til partere dyret med. Hvad er det for en saks?
Advertisement
Spørgsmål 8 af 10
Juletræet pyntes med guirlander, flag, glaskugler, lys, kræmmerhuse med pebernødder og meget andet godt. Een ting har vi aldrig set på et juletræ. Kan du gætte hvad det er?
Spørgsmål 9 af 10
Du vil koge klejner selv i år. Du har fulgt opskriften og har nu rullet din dej ud i den rette tykkelse. Hvad for et redskab skal du nu bruge for at frembringe ensartede og lige store klejner?
Spørgsmål 10 af 10
Du skal bruge hasselnøddekerner til dit bagværk, men du har kun hele hasselnødder. Hvilket værktøj vil du normalt bruge?
Advertisement

Copyright 2024 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik