Advertisement
Anderledes madquiz for mænd
Spørgsmål 1 af 10
Den laves af blod, flomme, byggryn, rosiner, farin, kardemomme, kanel og andet godt. I England kalder de den Black Pudding, men hvad hedder vidunderet i Danmark?
Spørgsmål 2 af 10
En klassisk herreret som laves af skrabet oksemørbrad (f.eks.) som serveres råt på rugbrød, garneret med revet peberrod, tern af syltet rødbede, hakkede rødløg, capers, karse og en rå æggeblomme. Hvad hedder denne himmerigsmundfuld?
Advertisement
Spørgsmål 3 af 10
I Skotland laves en nationalspise ved navn Haggis som består af hakket lever, lunge og mave af får, krydret med løg, havregryn, flomme og krydderier. Hvad hedder den danske ret som minder om Haggis, som vi oftest laver ved juletid?
Spørgsmål 4 af 10
Hvad hedder den Italienske ost, som ofte serveres på mørkt smørristet rugbrød med rå løgtern og rå æggeblomme?
Spørgsmål 5 af 10
Revede osterester, rørt op med fløde og modnet med mørk rom. Hvad hedder denne herredelikatesse?
Advertisement
Spørgsmål 6 af 10
En saltet, tørret og røget ising, rødspætte eller skrubbe er en egnsspecialitet på bl.a. Fanø. Spises smørstegt på groft rugbrød med fedt og med kaffepunch til (hvis man skal være helt traditionel). Hvad hedder denne herrespecialitet?
Spørgsmål 7 af 10
En sildefilet der har marineret i eddike og salt i 5 uger, rullet om løg og agurk og holdt sammen med en tandstik. Hvad hedder sådan en krabat?
Spørgsmål 8 af 10
Rugbrød med krydderfedt, et par skiver god gammel ost, sky og skiver af løg - så er vi klar til et stykk... næ hov, der mangler da noget?! Hvad mangler?
Spørgsmål 9 af 10
I hertet af København findes en gammel traditionsrig kælderrestaurant som har en fiskespecialitet på menuen. Råvaren er ål som de serverer med lun røræg. Men hvad er det der gør deres ål til en specialitet og næsten til deres signaturret?
Spørgsmål 10 af 10
Dette er en Fransk specialitet fra Champagnedistriktet. Det er en pølse - svinetarm fyldt med hakket svinetarm (igen!) og mave og krydderier som har simret i champagne. Den steges på pande (stinker forfærdeligt!) og serveres med sennep og pommes. Navn?
Advertisement

Copyright 2020 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik