Advertisement
Kun de bedste hjemmekokke kan klare denne quiz
Spørgsmål 1 af 10
For at blanchere en grønsag, dypper du den kortvarigt i hvad?
Spørgsmål 2 af 10
Hvilken af disse oste bliver somregel revet og brugt på pasta?
Advertisement
Spørgsmål 3 af 10
Hvilket af disse kan ikke spises i en salat?
Spørgsmål 4 af 10
Når man bager bliver det bagte brun på grund af karameliseringen af hvad?
Spørgsmål 5 af 10
I det 19. århundrede blev friske blommer erstattet af hvad i en Plum Pudding ?
Advertisement
Spørgsmål 6 af 10
Zuppa di pesce er en del af hvilket køkken?
Spørgsmål 7 af 10
Hvad kalder man en forret på italiensk?
Spørgsmål 8 af 10
Hvad er de tre hovedingredienser i en mexicansk salsa?
Advertisement
Spørgsmål 9 af 10
Hvis du tilbereder nogle mexicanske Frijoles, hvad har du så i gryden?
Spørgsmål 10 af 10
Hvilken amerikansk stat er berømt for sine hummere?
Advertisement

Copyright 2023 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik