Hvad ved du om kød?
Spørgsmål 1 af 10
Hvilket af disse 4 dyr, slagtes der flest af i Danmark?
Spørgsmål 2 af 10
Hvilke dele af grisen blev oprindeligt (sædvanligvis) brugt til at lave familiens julesylte?
Spørgsmål 3 af 10
Hvilken udskæring fra grisen skal du bruge, hvis du vil lave en gammeldags rullepølse?
Spørgsmål 4 af 10
Før i tiden påstod man spøgefuldt, at der kun var en ting fra grisen vi ikke brugte når vi slagtede den. Hvad var det?
Spørgsmål 5 af 10
Hvilken traditionel dansk ret kan jeg lave når jeg kun har nogle nøgleben og kamben fra en gris?
Spørgsmål 6 af 10
Hvor på lammet sidder "Lammekronen"
Spørgsmål 7 af 10
Hvad hedder det stykke af lammet hvoraf man skærer lammekoteletter?
Spørgsmål 8 af 10
Hvor på oksen finder du udskæringen "Culotte"?
Spørgsmål 9 af 10
Hvor på oksen sidder tykkammen?
Spørgsmål 10 af 10
Hvor mange slagtehuse er der i Danmark som slagter heste (ifølge Danske Slagtermestre)?