Advertisement
Hvis du er 60+ så prøv denne!
Spørgsmål 1 af 10
Hvilken Peter blev bl.m.a. kendt for "Ingen regning" og "Ulven Peter"?
Spørgsmål 2 af 10
Peter Belli blev gift under åben himmel i Betlehemsskoven ved Høje Sandbjerg i Nordsjælland. Hvad hed hans brud?
Advertisement
Spørgsmål 3 af 10
I tresserne og starthalvfjerserne kopierede mange danske grupper musikstilen fra England og USA. Denne musik fik i Danmark et lidt fjendtligt kælenavn. Hvilket?
Spørgsmål 4 af 10
Hvilken dansk gruppe havde stor succes med nummeret "Belinda"?
Spørgsmål 5 af 10
De var en periode husorkester i Place Pigalle på Bakken og en af deres singler fra 1967, "Camp", blev et internationalt hit. Hvad hed de?
Advertisement
Spørgsmål 6 af 10
For over 40 år siden dannede 4 unge mænd et band, Billerne, og de ville kun spille Beatles-numre... - og det har de så gjort siden. Og med stor succes! Hvad hedder gruppen i dag?
Spørgsmål 7 af 10
Gruppen bestod af Flemming, sang og rytmeguitar, Jens, singleguitar, Rudolph, basguitar og Ken på trommer. Hvad kaldte de gruppen?
Spørgsmål 8 af 10
De var meget alsidige gennem deres forholdsvis korte karriere. De startede med numre som "Mashed Potatoes" og "Cadillac" og sluttede, stærkt inspirerede af The Who med bl.a. nummeret "Sittin' all alone". Hvad hed gruppen?
Advertisement
Spørgsmål 9 af 10
Hvad hed sangeren som i 1968 og 1969 optrådte sammen med den danske bluesgruppe Beefeaters?
Spørgsmål 10 af 10
Vi søger navnet på en psykedelisk, progressiv rockgruppe der blev dannet i København i sommeren 1967. Musikerne var Jens Dahl (Guitar), Peter Ingemann (Elbas og vokal) og Ken Gudman (Trommer). Hvad kaldte de gruppen?
Advertisement

Copyright 2023 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik