Quiz for foodier og hjemmekokke
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken af disse har ikke en skald?" eller måske endda "Hvilken af disse ingredienser er basis for en italiansk dressing?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Hvor gammel er den danske skuespiller?
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvor gammel er Nikolaj Lie Kaas efter året 2023?" og "Hvor gammel er Paprika Steen efter året 2023?"
Tag quizzen her
Spot det planteædende dyr
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilket af nedenstående dyr er planteæder?" og "Hvilket af nedenstående dyr er planteæder?"
Tag quizzen her
Quiz : Danske hits fra 80erne
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem havde hittet : "Sig du ka' li' mig" ?" eller måske endda "Hvem havde hittet : "Fru Sauterne" ?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz : Danske hits fra 90erne
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem havde hittet : "Dub I Dub" ?" og "Hvem havde hittet : "Kys Bruden" ?"
Tag quizzen her
Hvor gammel er skuespilleren?
Hvis du kan svare på "Hvor gammel er Tom Cruise efter året 2023?" og måske endda også "Hvor gammel er Tom Holland efter året 2023?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 2/10
Tag quizzen her
Advertisement :
Hvor stammer bilmærket fra?
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I hvilket land blev 'Volkswagen' etableret?" og "I hvilket land blev 'Toyota' etableret?"
Tag quizzen her
Dansk populærmusik 1950-60
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem sang Er Du Dus Med Himlens Fugle?" og "Som lille pige blev hun populær med melodien Jeg Vil Giftes Med Farmand. Hvad hedder.."
Tag quizzen her
Dansk populærmusik 1970-80
Hvis du kan svare på "Hvem var det der stod derude og bankede på?" og måske endda også "Hvem var det der forevigede Se Venedig Og Dø?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Spot det kødædende dyr
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilket af nedenstående dyr er kødæder?" og "Hvilket af nedenstående dyr er kødæder?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Virksomhedsøkonomi
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad er den danske forkortelse af 'afkastningsgrad'?" og "Hvad er den danske forkortelse af 'overskudsgrad'?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Advertisement :
Hvor meget ved du egentligt?
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvor på kroppen sidder menisken?" og "Hvad er en Zeppeliner?"
Tag quizzen her
Slang for seniorer
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad betyder slangudtrykket at få et føl? " og "Hvad er man når det rager en langsomt?"
Tag quizzen her
Her er 10 musik spørgsmål du ikke kan svare på
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Personen der leder et orkester kaldes en hvad?" og "Færdiggør denne linie af en sangtekst: 'I can't get no, I can't get no - I can't ge..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Meget svær medicinquiz
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er medicinsk synonym for "et rør til at give eller trække væsker"?" og "Hvilken af følgende er et medicinsk udtryk for en et udslæt eller vejrtrækningspro.."
Tag quizzen her
Hvor ligger disse kendte landemærker?
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I hvilket land ligger det kendte 'Effeltårn'?" og "I hvilket land ligger den kendte 'Frihedsgudinde'?"
Tag quizzen her
Advertisement :
Jylland mellem tvende have...
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Onde tunger påstår at deres fodboldhold altid vinder hjemmekampe når der er pålan.." eller måske endda "Den 22. november 1286 blev en stor mand myrdet i en lille landsby i den nuværende Vi.."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz : Stand-upkomikere i Danmark
Hvis du kan svare på "Han klovner tit (meget tit) sammen med Frank Hvam, han er altid langt fra Las Vegas, .." og måske endda også "En rap, rap og tankefuld stand-upper, som lejlighedsvis optræder i sømandstøj i ju.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Find udsagnsordet
Hvis du kan svare på "Hvilket af nedenstående ord er udsagnsordet?" og måske endda også "Hvilket af nedenstående ord er udsagnsordet?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Blandede trivia
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem er det der går under det populære navn Hjerne-Madsen?" og "Hvad hedder desserten der består af Grand Marnier flamberede pandekager i appelsinsa.."
Tag quizzen her
Havet omkring Danmark...
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad hedder nationalparken langs Sønderjyllands vestkyst?" eller måske endda "Hvad hedder farvandet mellem Jylland og Norge?"? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Hvem spiller hovedrollen?
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilke skuespillere har hovedrollerne i filmen 'Dirty Dancing' fra 1987?" og "Hvilken skuespiller har hovedrollen i filmen 'Titanic' fra 1997?"
Tag quizzen her
Find tillægsordet
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilket af nedenstående ord er tillægsordet?" og "Hvilket af nedenstående ord er tillægsordet?"
Tag quizzen her
Quiz: De store sportsstjerner?
Hvis du kan svare på "Cristiano Ronaldo er kendt indenfor?" og måske endda også "Usain Bolt er det man kalder en ?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Quiz: Indkøb i DK
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hører til under Coop?" og "Isenkræmmer, hvis navn er noget man kan drikke og hælde af?"
Tag quizzen her
Vi hader TV-Reklamer!
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken butikskædes reklamefilm viser altid kædens ejer som siger: "Jeg har et godt.." og "Forældrene Malene og Per Arne Madsen har fjorten børn, snart femten. Og de ligner a.."
Tag quizzen her
Quiz om Danmarks kultur
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvor kan man se skulpturen af Den lille Havfrue?" og "I hvilken by er H.C. Andersen født?"
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Advertisement :
Copyright 2024 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik