Search :
Popular searches : movies, 1960s, science, food
Danske kunstnere gennem 75 år
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hun er Danmarks Rock-Mama og har været i gang siden 1967, afbrudt af et par år elle.." og "Hvilken dansk sanger er ansvarlig for bl.a. "Stupid Man" og "Det er mig der står her..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
En blandet quiz om Danmark
Hvis du kan svare på "Hvilken beklædningsgenstand siges man at have på, når man giver ud til højre og v.." og måske endda også "Hvad står forkortelsen FDM for?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Test din viden om danske film
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Den dramatiske kærlighedshistorie mellem Dronning Caroline Mathilde af Danmark og Jo.." og "Mads "Krumme" Krumborg og hans storesøster Line er de to ældste børn i familien Kr.."
Tag quizzen her
Ser du mange TV-serier...?
Hvis du kan svare på "Hun er ikke helt almindelig denne folkeskolelærer. Hun er enlig mor og ligeså uforu.." og måske endda også "Mange seere har udråbt denne serie til den bedste danske serie nogensinde. Den har d.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz : Miks af generelt i Danmark
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I 1975 åbnede et meget stort udstillings- og messekompleks på Amager. Hvad hedder d.." og ""Husk at elske mens du tør det. Husk at leve mens du gør det." Hvem sagde det? Han ..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Hvad forbinder Danmarks dele?
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad hedder broen mellem Tåsinge og Fyn?" og "Øen Mors i Limfjorden er forbundet til Salling og til Thy med to broer. Den ene hedd.."
Tag quizzen her
Ved du noget om naturen?
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad hedder en ko, der ikke har født kalve?" og "Hvad hedder den mest udbredte rovfugl i Danmark?"
Tag quizzen her
Dansk kultur... ?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hedder den lille statue ved Langelinie, som ind i mellem "taber hovedet"?" og "Hvem sang "Der er noget galt i Danmark, Dybbøl Mølle maler helt ad helvede til"?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Kender du Danmarks historie?
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Danmarks første løvepark åbnede i nærheden af Vejle i 1969. Hvad hedder landsbyen.." og "En kendt komiker/entertainer/showmand kom i folketinget i 1994 med 23.253 stemmer. Hv.."
Tag quizzen her
En lille blandet quiz
Hvis du kan svare på "Hvad hedder et stykke smørrebrød med røget sild, løgringe og en rå æggeblomme?" og måske endda også "Hvad er et dørslag?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
Quiz relateret til Dansk Natur
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad kaldes blomsterstøv, som nogle mennesker er allergiske overfor?" og "Hvilke frugter sælges under navnene "Ingrid Marie" og Gråsten"?"
Tag quizzen her
Danmarks flora og dyreliv...
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Fisk holder man i et akvarium! Hvor holder man fugle?" eller måske endda "Hvilken fugl forbindes med klogskab?"? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz: De Danske Oscars
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "'Hævnen' som Susanne Bier har instrueret, vandt en oscar i ______?(Bedste fremmedspr.." eller måske endda "Pilou Asbæk spiller hovedrollen i 'Krigen' og den blev i ____nomineret til en oscar .."? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Blandet quiz
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad børster man tænder i?" og "Hvad hed stifteren af Jysk Sengetøjslager?"
Tag quizzen her
Quiz-mix
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad vasker man hår i?" og "Hvad er en kannibal?"
Tag quizzen her
Quiz for sjov
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Man kan ikke både blæse og have ___ i munden?" og "Indenfor hvilken sportsgren har Ole Olsen vundet 21 VM medaljer?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Blandet quiz
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Racen Cocker Spaniel er en ___?" og "Hvad er rav?"
Tag quizzen her
Blandet quiz
Hvis du kan svare på "Hvad hed tv-programmet hvor værten Erling Bundgaard, altid fik Grethe Sønck ned på.." og måske endda også "Hvad hedder det stykke papir der sidder omkring f.eks. cigaretpakker, vin eller garn?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Blandet quiz
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Livet er ikke det værste man har, og om lidt er ___ klar?" og "Hvad hedder hovedstaden i Rusland?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Blandet quiz
Hvis du kan svare på "Når man er på røven?" og måske endda også "Hjem-Is bilen gør opmærksom på sig selv ved at ___?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Blandet quiz
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad er man, når man er rundt på gulvet?" og "Elefantens stødtænder blev tidligere brugt til smykker, skakbrikker og klavertangen..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Blandet quiz
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Se her kommer mutter med kost og spand. Med skrubbe og klude og ___?" og "Hvad er man, når man har en kæp i øret?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Blandet quiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Solen stiger op i ___?" eller måske endda "Hvad er man når man har sommerfugle i maven?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Blandet quiz
Hvis du kan svare på "Hvad er man, hvis man er helt nede i kulkælderen?" og måske endda også "Hvad er man, hvis man er i sit adamskostume?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Blandet quiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad vil det sige at have benzin i blodet?" eller måske endda "Hvad er man hvis man er en streg i luften?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Blandet quiz
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hedder det når vaskemaskinen drejer rundt, med mange omdrejninger, for at få v.." og "Vand har formlen ___?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Quiz : Danske hits fra 80erne
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem gav os sangen : "Uha, Da-Da" tilbage i 80erne?" og "Hvem gav os sangen : "Dit Navn, Dit Nummer" tilbage i 80erne?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2021 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik