Search :
Popular searches : movies, 1960s, science, food
En quiz om Støv på hjernen
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad holder herrerne hemmeligt i husets kælder?" og "Hvad hedder viceværten?"
Tag quizzen her
En quiz om julekalendere i tv
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Julekalenderen hvor nisserne taler dansk og engelsk i en pærevælling?" eller måske endda "Julekalenderen med A38, Hr. Mortensen, Gemyse, Skipper, Lunte og Pil?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om Adams æbler
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Adam brækker ___ på Ivan?" eller måske endda "Æbletræet er plaget af___?"? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En quiz om kongehuset
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hedder skibet kongefamilien bruger til sommertogt?" og "Hvad hedder Dronning Margrethe 2.s ældste søster?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
En quiz om reklamer
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som ""The best a man can get"?" og ""I´m Lovin' it?"
Tag quizzen her
En quiz om seværdigheder
Hvis du kan svare på "Hvor ligger LEGOLAND?" og måske endda også "Hvor finder du Den lille havfrue?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
En quiz om Disney
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Tegnefilmen med en elefant med usædvanlige store ører?" eller måske endda "Figuren hvis næse vokser når han lyver?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quizzen om Halfdans ABC
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Citroner er sure og gule, ___ er fulde af røg?" og "Zebra zebra zebra! Er du æsel eller ___?"
Tag quizzen her
Quizzen om Zoo og dets dyr
Hvis du kan svare på "Det skabte forargelse da Zoo fodrede løver med kadaveret, af den aflivede __?" og måske endda også "I den afrikanske afdeling i Søndermarken finder man___?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
En quiz om Pippi Langstrømpe
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem er forfatteren til Pippi Langstrømpe?" og "Hvad hedder Pippis abe?"
Tag quizzen her
En quiz om H.C Andersen
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "En prinsesse overnatter i en seng med tyve madrasser og tyve edderduns-dyner?" og "Eventyret starter med en and der ruger på æg - det ene æg er anderledes end de and.."
Tag quizzen her
En quiz om danske ordsprog
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Fra ___ og fulde folk skal man høre sandheden?" og "To ___ med ét smæk?"
Tag quizzen her
En quiz om Dirch Passer
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Dirch spiller blandt andet kvinde i denne film?" og "I Hvilken film spiller Dirch vicevært?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quiz om De grønne slagtere
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem spiller karakteren Svend i "De grønne slagtere"?" og "Hvad hedder Bjarnes bror?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
En quiz om filmen Pretty Woman
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvem fik en Oscarnominering for filmen?" og "Hvilket svensk band har indspillet melodien "It must have been love", som spilles i f.."
Tag quizzen her
En quiz om Matador
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvem har komponeret titelmelodien?" og "Ingeborg er skilt fra Ellens far - Hvad hedder han?"
Tag quizzen her
En quiz om Anders And
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad hedder Anders Ands nevøer?" eller måske endda "Hvad vil Hexia de Trick gerne have fat i?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quizzen om Midt om natten
Hvis du kan svare på "Hvem har skrevet titelmelodien?" og måske endda også "Hvem spiller rollen som Arnold?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
En quiz om mad
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad får du når du spiser: Melede kartofler, mælk, smør, salt og peber?" og "Hvad får du når du spiser: Kødboller, løg, madæble, smør, karry, mel, salt, peb..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
En quiz om filmen Mamma Mia
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem har skrevet musikken til filmen?" eller måske endda "Hvem inviterer datteren i hemmelighed til sit bryllup?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En quiz om tv-serien Dollars
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hed Blake Carringtons første kone?" og "Hvem spiller rollen som Krystle Carrington?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
En quiz om slik
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad kaldes den hvide delfin med et tyndt lag pulver?" eller måske endda "Hvad hedder Pingvins stang, med slikmasse som smager af chokolade og har en brun skal.."? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En quiz om tv -serien Venner
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Monica falder for en ældre mand - hvad hedder han?" eller måske endda "Hvilken stor tjeneste gør Phoebe for sin bror? "? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En quiz om Halloween
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken tradition forbindes med Halloween?" eller måske endda "I hvilket materiale skærer man lygter med skræmmende ansigter?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om Anne fra Grønnebakken
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad hedder den unge mand Anne bliver kæreste med?" og "Hvorfor vil Anne ikke i skole?"
Tag quizzen her
En quiz om film fra 80'erne
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvorfor starter Daniel i Karate Kid til karate?" og "Mange børn i 80'erne havde E.T. figuren. Hvad kunne figuren?"
Tag quizzen her
Quiz : Vi er landfaste med Tyskland..
Hvis du kan svare på "Angela Dorothea Merkel er en tysk politiker fra det konservative CDU. Hvilken post ha.." og måske endda også "I en tysk ø-gruppe i vadehavet har den største ø navn som en fisk på dansk, hvori.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2020 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik