Search :
Popular searches : movies, 1960s, science, food
En quiz om Støv på hjernen
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad holder herrerne hemmeligt i husets kælder?" eller måske endda "Hvad hedder viceværten?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En quiz om julekalendere i tv
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Julekalenderen hvor nisserne taler dansk og engelsk i en pærevælling?" og "Julekalenderen med A38, Hr. Mortensen, Gemyse, Skipper, Lunte og Pil?"
Tag quizzen her
Quiz om Adams æbler
3/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Adam brækker ___ på Ivan?" og "Æbletræet er plaget af___?"
Tag quizzen her
En quiz om kongehuset
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hedder skibet kongefamilien bruger til sommertogt?" og "Hvad hedder Dronning Margrethe 2.s ældste søster?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
En quiz om reklamer
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som ""The best a man can get"?" og ""I´m Lovin' it?"
Tag quizzen her
En quiz om seværdigheder
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvor finder du Den lille havfrue?" og "Hvor ligger LEGOLAND?"
Tag quizzen her
En quiz om Disney
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Tegnefilmen med en elefant med usædvanlige store ører?" og "Figuren hvis næse vokser når han lyver?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Quizzen om Halfdans ABC
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Citroner er sure og gule, ___ er fulde af røg?" eller måske endda "Zebra zebra zebra! Er du æsel eller ___?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quizzen om Zoo og dets dyr
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Det skabte forargelse da Zoo fodrede løver med kadaveret, af den aflivede __?" og "I den afrikanske afdeling i Søndermarken finder man___?"
Tag quizzen her
En quiz om Pippi Langstrømpe
Hvis du kan svare på "Hvem er forfatteren til Pippi Langstrømpe?" og måske endda også "Hvad hedder Pippis abe?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
En quiz om H.C Andersen
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "En prinsesse overnatter i en seng med tyve madrasser og tyve edderduns-dyner?" og "Eventyret starter med en and der ruger på æg - det ene æg er anderledes end de and..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
En quiz om danske ordsprog
Hvis du kan svare på "Fra ___ og fulde folk skal man høre sandheden?" og måske endda også "To ___ med ét smæk?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
En quiz om Dirch Passer
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Dirch spiller blandt andet kvinde i denne film?" og "I Hvilken film spiller Dirch vicevært?"
Tag quizzen her
Quiz om De grønne slagtere
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem spiller karakteren Svend i "De grønne slagtere"?" eller måske endda "Hvad hedder Bjarnes bror?"? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En quiz om filmen Pretty Woman
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem fik en Oscarnominering for filmen?" eller måske endda "Hvilket svensk band har indspillet melodien "It must have been love", som spilles i f.."? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En quiz om Matador
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem har komponeret titelmelodien?" og "Ingeborg er skilt fra Ellens far - Hvad hedder han?"
Tag quizzen her
En quiz om Anders And
Hvis du kan svare på "Hvad hedder Anders Ands nevøer?" og måske endda også "Hvad vil Hexia de Trick gerne have fat i?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Quizzen om Midt om natten
Hvis du kan svare på "Hvem har skrevet titelmelodien?" og måske endda også "Hvem spiller rollen som Arnold?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
En quiz om mad
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad får du når du spiser: Melede kartofler, mælk, smør, salt og peber?" og "Hvad får du når du spiser: Kødboller, løg, madæble, smør, karry, mel, salt, peb.."
Tag quizzen her
En quiz om filmen Mamma Mia
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem har skrevet musikken til filmen?" eller måske endda "Hvem inviterer datteren i hemmelighed til sit bryllup?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En quiz om tv-serien Dollars
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad hed Blake Carringtons første kone?" og "Hvem spiller rollen som Krystle Carrington?"
Tag quizzen her
En quiz om slik
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hedder Pingvins stang, med slikmasse som smager af chokolade og har en brun skal.." og "Hvad kaldes den hvide delfin med et tyndt lag pulver?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 3/10
Tag quizzen her
En quiz om tv -serien Venner
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Monica falder for en ældre mand - hvad hedder han?" og "Hvilken stor tjeneste gør Phoebe for sin bror? "
Tag quizzen her
En quiz om Halloween
Hvis du kan svare på "Hvilken tradition forbindes med Halloween?" og måske endda også "I hvilket materiale skærer man lygter med skræmmende ansigter?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz om Anne fra Grønnebakken
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad hedder den unge mand Anne bliver kæreste med?" og "Hvorfor vil Anne ikke i skole?"
Tag quizzen her
En quiz om film fra 80'erne
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvorfor starter Daniel i Karate Kid til karate?" og "Mange børn i 80'erne havde E.T. figuren. Hvad kunne figuren?"
Tag quizzen her
Quiz : Vi er landfaste med Tyskland..
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Angela Dorothea Merkel er en tysk politiker fra det konservative CDU. Hvilken post ha.." og "I en tysk ø-gruppe i vadehavet har den største ø navn som en fisk på dansk, hvori.."
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2021 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik