Search :
Popular searches : movies, 1960s, science, food
Danske seværdigheder
Hvis du kan svare på "Du skal med "Sandormen" ud til "Grenen". Hvor i Danmark befinder du dig?" og måske endda også "Det er ikke kun i København man kan besøge en forlystelsespark som TIVOLI. I Aarhus.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Estland, Letland og Litauen...
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I Tallinn finder du pladsen Raekoja plats og her kan du besøge byens gamle apotek, R.." og "I forlængelse af de tre Baltiske Stater ligger en lille Russisk enklave. Den er omgi..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Har du været i Polen?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "I 1970 var en person ledende i konflikten mellem regeringen og værftsarbejderne i Gd.." og "Hvilken styreform har Polen?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Turen går til Belgien...
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad hedder den lille fontæne i Bruxelles, der forestiller en lille tissende dreng?" eller måske endda "Antwerpen er Belgiens næststørste by og er kendt for bl.a. kultur og mode. Herudove.."? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Her er quizzen for frankofile!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "På kystvejen fra Marseille mod den Italienske grænse passerer man en by der nok er .." eller måske endda "Ca. en halv million mennesker besøger hvert år en berømt malers hus og have ved Gi.."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Vi kender vel alle Italien!
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Det blev færdigbygget i august måned 1173 og det står på adressen Piazza del Duom.." og "Hvad hedder den selvstændige stat der ligger midt i Rom? Her har den Katolske Kirke .."
Tag quizzen her
Meget besøgte steder i Spanien
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hemingway skrev om dem i 1926 i bogen "The sun also rises". Folk fra hele verden valf.." eller måske endda "Seværdigheden er en 3.718 meter høj vulkan beliggende på Tenerife på de Kanariske.."? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Sommerferie i Danmark...
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I hvilken by finder du Danmarks største og mest kendte eventyrdigters barndomshjem?" og "To steder i Danmark, Billund og Rødby, finder du feriecentre som er kendte for deres.."
Tag quizzen her
Hvem eller hvad skal udelukkes
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "En af disse byer passer ikke rigtig ind i selskabet?" eller måske endda "Hvad passer ikke ind i denne serie?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
En blandet buket af viden...
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad hed forsangeren i SHU-BI-DUA?" og "Hvilken af disse fire medlemsorganisationer har flest medlemmer?"
Tag quizzen her
En quiz om musik
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad har bragt velsignet bud?" og "Hvad forestillede tegningen, når du havde sunget "punktum, punktum, komma, streg"?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
En quiz om musik
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "farer vi på kanetur og ih, hvor er det sjov. " og "Karma Chameleon"
Tag quizzen her
En quiz om musik
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem synger Last Christmas?" og "Vi elsker vor land, når den signede jul".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
En quiz om musik
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Up Where We Belong" og "Another Day In Paradise"
Tag quizzen her
Almen videns quiz for alle på Facebook
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken John Spyri historie er om en pige der bor i Alperne?" og "Julius Cæsar var hvad?"
Tag quizzen her
Hvad du ikke ved om strøm...
Hvis du kan svare på "Vi har i Danmark en række regler der regulerer hvilket arbejde du selv må udføre i.." og måske endda også "I Danmark bruger vi normalt vekselstrøm i private husholdninger. Før vekselstrømme.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Festivaller i sommerlandet...?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Danmarks allerstørste musikfestival afholdes ved en større provinsby på Sjælland..." eller måske endda "Skanderborgfestivallen løb af stabelen første gang i 1980. I dag er den også kendt.."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Viljen kan holde os oppe, men
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hedder de vigtige celler som hos det raske menneske dannes i de store knoglers m.." og "I følge en dansk talemåde, er det ikke godt at gemme skelettet i... ja, hvor er det..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Anderledes madquiz for mænd
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Den laves af blod, flomme, byggryn, rosiner, farin, kardemomme, kanel og andet godt. .." og "En klassisk herreret som laves af skrabet oksemørbrad (f.eks.) som serveres råt på..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Læser du sladderbladene?
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Rasmus Seebach er søn af Karen Sommer og en folkekær komponist, pianist og sanger. .." og " Renee Toft Simonsen og Thomas Helmig har døbt deres søn med samme navn som et kend.."
Tag quizzen her
Almindelig skolelærdom for 60+
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad betød DDR?" og "Hvad kaldes en trekant hvor den ene vinkel er 90 grader?"
Tag quizzen her
Quiz : Sange fra 2019
Hvis du kan svare på "Hvilket hit havde Ellie Goulding x Diplo i 2019?" og måske endda også "Hvilket hit havde Emil Stabil feat. Gucci Mane i 2019?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 2/10
Tag quizzen her
Quiz : Sange fra 2019
2/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilket hit havde Shawn Mendes & Camila Cabello i 2019?" og "Hvilket hit havde Ed Sheeran feat. Khalid i 2019?"
Tag quizzen her
Quiz : Sange fra 2019
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilket hit havde Sam Smith & Normani i 2019?" eller måske endda "Hvilket hit havde Jonas Brothers i 2019?"? Se om du kan slå 2/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz : Sange fra 2019
Hvis du kan svare på "Hvilket hit havde Christopher i 2019?" og måske endda også "Hvilket hit havde Fedde Le Grand i 2019?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 2/10
Tag quizzen her
Quiz : Sange fra 2019
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilket hit havde Taylor Swift feat. Brendon Uhrie i 2019?" og "Hvilket hit havde Kygo feat. Whitney Houston i 2019?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 2/10
Tag quizzen her
Quiz : Sange fra 2019
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilket hit havde Tones And I i 2019?" eller måske endda "Hvilket hit havde Clara i 2019?"? Se om du kan slå 1/10 i denne quiz!
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2021 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik