Search :
Popular searches : movies, 1960s, science, food
Quiz : Musik fra 1990erne
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilket hit tilhører Cartoons?" og "Hvilket hit tilhører Robin Williams?"
Tag quizzen her
Quiz : Musik fra 1990erne
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilket hit tilhører Den gale pose?" eller måske endda "Hvilket hit tilhører Drømhus?"? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz : Musik fra 1990erne
Hvis du kan svare på "Hvilket hit tilhører Cher?" og måske endda også "Hvilket hit tilhører Vengaboys?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 3/10
Tag quizzen her
Quiz : Musik fra 1990erne
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilket hit tilhører Celine Dion?" og "Hvilket hit tilhører Boyzone?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 3/10
Tag quizzen her
Quiz : Musik fra 1990erne
2/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilket hit tilhører Souvenirs?" og "Hvilket hit tilhører Run DMC Vs. Jason Nevins?"
Tag quizzen her
Quiz : Musik fra 1990erne
Hvis du kan svare på "Hvilket hit tilhører TV 2?" og måske endda også "Hvilket hit tilhører L Ron Harald?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 3/10
Tag quizzen her
Quiz : Musik fra 1990erne
Hvis du kan svare på "Hvilket hit tilhører Nik Kershaw?" og måske endda også "Hvilket hit tilhører Shania Twain?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 3/10
Tag quizzen her
Løst og fast om reklamer...!
Hvis du kan svare på "Når Luffe og Sjanne er på skærmen, så ved vi, at det er en reklame for et bestemt.." og måske endda også "Hvem er det, der så gerne vil have at du bliver lidt længere?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Hvad ved du om Grønland?
Hvis du kan svare på "Grønlænderne brugte slæder som transportmiddel når de skulle rejse over isen. Hvi.." og måske endda også "Hvilke farver har det grønlandske flag?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
En anderledes madquiz...!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilke to frugter fyldes traditionelt i en dansk juleand før ovnstegning?" eller måske endda "En populær metode til tilberedning af bl.a. kartofler er fritering (Pommes Frites). .."? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Hvor ligger disse øer?
Hvis du kan svare på "Svalbard er en stor ø-gruppe højt mod nord. Hvad hedder havet som omgiver ø-gruppe.." og måske endda også "Hvor ligger Kanaløerne, Guernsey og Jersey?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Hvilken er anderledes?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Et af disse dyr føder ikke levende unger! Hvilket?" og "Hvis du kender den kongelige familie i Danmark, kan du hurtigt spotte navnet der ikke..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Lidt trivia om lande og byer
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hedder hovedstaden i Nepal?" og "Landet hedder Myanmar i dag. Hvad hed det tidligere?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Hvad en lille film-quiz?
Hvis du kan svare på "Kate Winslet og Leonardo DiCaprio spillede overfor hinanden i James Camerons storfilm.." og måske endda også "Eddie Murphy lægger stemme til Æsel i filmene om...?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Find hovedstæderne mod øst!
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad hedder Rumæniens hovedstad?" og "Hvad hedder Polens hovedstad?"
Tag quizzen her
Placer disse byer korrekt!
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Fra Your Rainbow Panorama på taget af ARoS har du udsyn over hele Aarhus. Hvor ligge.." og "Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og betragtes som sin regions hovedstad. Men hvo.."
Tag quizzen her
Hvad ved du om Sønderjylland?
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "John Mogensen sang i sin tid om en mølle der maled' helt ad H' til. Hvilken mølle e.." og "En traditionel Sønderjysk sport involverer en hest i galop, en rytter med en lanse o.."
Tag quizzen her
Kender du Fyns land?
Hvis du kan svare på "Danmarks berømte eventyrdigter H. C. Andersen blev født på Fyn. I hvilken by?" og måske endda også "Vi søger navnet på et slot på Fyn. Det blev opført i 1554 og er i dag et af Fyns .." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Vi prøver lidt flere ordsprog!
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Find afslutningen: Hvad du ikke ved af, ..." og "Find afslutningen: Den som jager to harer, ..."
Tag quizzen her
Siger fremmedord dig noget?
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad er Mammografi?" og "Hvad betyder Gemal?"
Tag quizzen her
Ordsprog kender du sikkert!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Den der ler sidst ...?" eller måske endda "Man skal ikke græde over ...?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Er du god til at lave mad?
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad hører IKKE til i en Gullasch?" og "Bøf Stroganoff er en lækker gryderet som passer fantastisk til en god kartoffelmos..."
Tag quizzen her
Hvad ved du om sport og spil?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Der er fløjtet for offside. Hvilken sport ser du på?" og "Spilleren er begejstret over, at han netop har lavet en birdie. Hvad spiller han?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Er du god til at stave?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken stavemåde er korrekt?" eller måske endda "Hvilken stavemåde er korrekt?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Gammeldags sommermad!
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "En rigtig dansk sommerdessert er for mange et rødt "bær" som i botanisk sammen hæn.." og "En populær dansk fiskeret er lavet af hele fisk, som flås, renses og vendes i mel m..".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Trivia Quiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Geico's maskot er en gekko. Geico er et forsikringsselskab. Men hvad er en gekko?" eller måske endda "Hvem opfandt telefonen?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Trivia Quiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "På hvilket slot sidder Holger Danske?" eller måske endda "Hvad farve har en arktisk ræv?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2020 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik