70'er og 80'er quiz
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad er en "Walkman"?" og "Hvad var det specielt ved trompetbukser?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her
Den nemme sportsquiz.
Hvis du kan svare på "I hvilken sportsgren bruges udtrykket "Base"?" og måske endda også "Hvor kom fodboldspilleren Pelè fra?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
Quiz for foodier og hjemmekokke
Hvis du kan svare på "Hvilken af disse har ikke en skald?" og måske endda også "Hvilken af disse ingredienser er basis for en italiansk dressing?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Hvor gammel er den danske skuespiller?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvor gammel er Nikolaj Lie Kaas efter året 2023?" og "Hvor gammel er Paprika Steen efter året 2023?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Spot det planteædende dyr
Hvis du kan svare på "Hvilket af nedenstående dyr er planteæder?" og måske endda også "Hvilket af nedenstående dyr er planteæder?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz : Danske hits fra 80erne
Hvis du kan svare på "Hvem havde hittet : "Sig du ka' li' mig" ?" og måske endda også "Hvem havde hittet : "Fru Sauterne" ?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Advertisement :
Quiz : Danske hits fra 90erne
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem havde hittet : "Dub I Dub" ?" og "Hvem havde hittet : "Kys Bruden" ?"
Tag quizzen her
Hvor gammel er skuespilleren?
Hvis du kan svare på "Hvor gammel er Tom Cruise efter året 2023?" og måske endda også "Hvor gammel er Tom Holland efter året 2023?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 2/10
Tag quizzen her
Hvor stammer bilmærket fra?
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I hvilket land blev 'Volkswagen' etableret?" og "I hvilket land blev 'Toyota' etableret?"
Tag quizzen her
Dansk populærmusik 1950-60
Hvis du kan svare på "Hvem sang Er Du Dus Med Himlens Fugle?" og måske endda også "Som lille pige blev hun populær med melodien Jeg Vil Giftes Med Farmand. Hvad hedder.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Dansk populærmusik 1970-80
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem var det der stod derude og bankede på?" og "Hvem var det der forevigede Se Venedig Og Dø?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Advertisement :
Spot det kødædende dyr
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilket af nedenstående dyr er kødæder?" og "Hvilket af nedenstående dyr er kødæder?"
Tag quizzen her
Virksomhedsøkonomi
Hvis du kan svare på "Hvad er den danske forkortelse af 'afkastningsgrad'?" og måske endda også "Hvad er den danske forkortelse af 'overskudsgrad'?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Hvor meget ved du egentligt?
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvor på kroppen sidder menisken?" og "Hvad er en Zeppeliner?"
Tag quizzen her
Slang for seniorer
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad betyder slangudtrykket at få et føl? " og "Hvad er man når det rager en langsomt?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
Her er 10 musik spørgsmål du ikke kan svare på
Hvis du kan svare på "Personen der leder et orkester kaldes en hvad?" og måske endda også "Færdiggør denne linie af en sangtekst: 'I can't get no, I can't get no - I can't ge.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 4/10
Tag quizzen her
Advertisement :
Meget svær medicinquiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad er medicinsk synonym for "et rør til at give eller trække væsker"?" eller måske endda "Hvilken af følgende er et medicinsk udtryk for en et udslæt eller vejrtrækningspro.."? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Hvor ligger disse kendte landemærker?
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I hvilket land ligger det kendte 'Effeltårn'?" og "I hvilket land ligger den kendte 'Frihedsgudinde'?"
Tag quizzen her
Jylland mellem tvende have...
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Onde tunger påstår at deres fodboldhold altid vinder hjemmekampe når der er pålan.." og "Den 22. november 1286 blev en stor mand myrdet i en lille landsby i den nuværende Vi.."
Tag quizzen her
Quiz : Stand-upkomikere i Danmark
Hvis du kan svare på "Han klovner tit (meget tit) sammen med Frank Hvam, han er altid langt fra Las Vegas, .." og måske endda også "En rap, rap og tankefuld stand-upper, som lejlighedsvis optræder i sømandstøj i ju.." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Find udsagnsordet
Hvis du kan svare på "Hvilket af nedenstående ord er udsagnsordet?" og måske endda også "Hvilket af nedenstående ord er udsagnsordet?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Blandede trivia
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem er det der går under det populære navn Hjerne-Madsen?" eller måske endda "Hvad hedder desserten der består af Grand Marnier flamberede pandekager i appelsinsa.."? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Havet omkring Danmark...
3/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad hedder nationalparken langs Sønderjyllands vestkyst?" og "Hvad hedder farvandet mellem Jylland og Norge?"
Tag quizzen her
Hvem spiller hovedrollen?
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilke skuespillere har hovedrollerne i filmen 'Dirty Dancing' fra 1987?" og "Hvilken skuespiller har hovedrollen i filmen 'Titanic' fra 1997?"
Tag quizzen her
Find tillægsordet
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilket af nedenstående ord er tillægsordet?" og "Hvilket af nedenstående ord er tillægsordet?"
Tag quizzen her
Quiz: De store sportsstjerner?
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Cristiano Ronaldo er kendt indenfor?" og "Usain Bolt er det man kalder en ?"
Tag quizzen her
Quiz: Indkøb i DK
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hører til under Coop?" og "Isenkræmmer, hvis navn er noget man kan drikke og hælde af?"
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Advertisement :
Copyright 2024 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik