Quiz om recorder for dyr
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilket dyr er verdens største?" og "Hvilket dyr er det største landlevende?"
Tag quizzen her
Quiz om danske julekalendre
Hvis du kan svare på "Hvem spiller Pyrus?" og måske endda også "Hvilken julekalender er en dukkefilm?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Hvad ved du om kød?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilke dele af grisen blev oprindeligt (sædvanligvis) brugt til at lave familiens ju.." eller måske endda "Hvilket af disse 4 dyr, slagtes der flest af i Danmark?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Hvad er Gruyére? Ved du det?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken fjerkrætype spises traditionelt i USA ved Thanksgiving?" eller måske endda "Op mod jul udvides frokostbordet ofte med en bestemt type stegt flæsk. Den serveres.."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz : Danske film 2019
4/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "En helt almindelig ________" og "Ser du ______, Daniel"
Tag quizzen her
Quiz : Dansk blandet viden
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem sælger billetter til koncerter mv. i Danmark?" og "Hvad er Danmark's officielle nationalret?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Du kender da de danske sange!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Nu skal jeg fortælle Jer om Jørgen" eller måske endda "Hun boede på prammen nede ved kajen"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Sang du børnesange som barn?
Hvis du kan svare på "Hvem er det, der "elsker sjov og mekanik, har købt en bil og kører nu og si'r babu,.." og måske endda også "Hvem var det der "gik tur på et rabarberblad og mødte Søren snegl"? " er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Test lige din geografividen!
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Cabo de Roca er det Europæiske fastlands vestligste punkt. I hvilket land ligger det.." og "Hvad hedder Danmarks sydligste punkt?"
Tag quizzen her
Quiz om danske traditioner
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad brændes af til Sankt Hans?" og "Hvordan fejres afslutningen på gymnasiet?"
Tag quizzen her
Er du til tegne- og animationsfilm?
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Georges Prosper Remi, bedre kendt som Hergé, lavede flere tegneserier, men een gjord.." og "Hvad hedder Anders Ands tre nevøer?"
Tag quizzen her
Almen trivia quiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken grøntsag skal du købe, hvis du vil holde vampyrer væk?" eller måske endda "Hvad hedder dyret som samerne får kød, skind og mælk fra? Det er i øvrigt samme d.."? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Hvem kender ikke ABBA?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Efter at have valgt akronymet ABBA som gruppenavn, deltog de så i ESC i 1974. Med hv.." eller måske endda "Hvem blev Björn Ulvaeus gift med i starten af ABBAs karriere?"? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Hanne, Sanne, Lis eller Søs?
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvem synger Don't know much about love?" og "Hvem synger Mine øjne de skal se?"
Tag quizzen her
Hvad ved du om Dirch Passer?
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken rolle spiller Passer i Sommer i Tyrol?" og "I hvilken film spiller Passer viceværten?"
Tag quizzen her
Almindeligheder og brokker
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem fremsatte "Relativitetsteorien" i 1905?" og "Hvilket land stammer kæmpepandaen fra?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Hvor gammel var du i 80'erne?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hedder Bruce Springsteens album fra 1984?" og "I 1984 havde de hele to internationale hits - "Relax" og "Two tribes"! Hvad hed de?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Kan du svare på gåden?
Hvis du kan svare på "Jeg er høj når jeg er ny, men lav når jeg er gammel – Hvad er jeg ?" og måske endda også "Hvad kan du få, men ikke kaste ?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz om julesange
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvor fødes barnet?" og "Hvilken farve er den dejlige himmel?"
Tag quizzen her
Endnu mere Grand Prix! SVÆR!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad hed ABBAs vindermelodi fra 1974?" eller måske endda "Brødrene Olsen vandt ESC med "Smuk som et stjerneskud" i Globen i Stockholm. Hvilket.."? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Hej gamle Grand Prix ekspert!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "I hvilken dansk vindermelodi synges:"Det er helt naturligt, hjertet hamrer løs"?" eller måske endda "Otto Brandenburg vandt det danske Grand Prix i 1960. Med hvilken sang?"? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Kan du fortsætte sangen?
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvordan fortsættes - I never meant to cause you any sorrow...?" og "Hvordan fortsættes - Please forgive me...?"
Tag quizzen her
Hvis du er 60+ så prøv denne!
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken Peter blev bl.m.a. kendt for "Ingen regning" og "Ulven Peter"?" eller måske endda "Peter Belli blev gift under åben himmel i Betlehemsskoven ved Høje Sandbjerg i Nord.."? Se om du kan slå 4/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Løst og fast om videnskab
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad kaldes den operation hvor en læge skærer dit ben af?" og "Hvad kaldes en operationskniv?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Film og teater før år 2000
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken dansk forfatter handler filmen "Mit Afrika" om?" og "Hvad hedder Tarzans veninde?"
Tag quizzen her
Europa med turistøjne...
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I hvilken by finder du Eifeltårnet?" og "I denne hovedstad sidder en lille, men meget berømt, havfrue på en sten i byens hav.."
Tag quizzen her
Var du vågen i biologitimerne?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hedder åndedrætsorganerne på en fisk?" og "Hvilke to dyr skal man krydse for at frembringe et muldyr?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 7/10
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2020 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik