Almen viden og sund fornuft !?
4/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken alkoholisk drik laves på honning? Ifølge myterne var det Thors og Odins ynd.." og "Hvor blev Jesus født?"
Tag quizzen her
En quiz i almen viden for alle
Hvis du kan svare på "Hvad hedder det mest berømte ur i England?" og måske endda også "Hvem skrev "Barndommens gade"?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
En lille geografi quiz
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilket land forbinder man med Tulipaner, træsko og Vindmøller?" og "I hvilken storby ligger Peterskirken?"
Tag quizzen her
Er du god til historie?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hedder Islams hellige by?" og "I hvilket år sluttede Anden Verdenskrig?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Quiz om farver
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken farve får man ved at blande gul og rød?" og "Hvilken farve får man ved at blande blå og gul?"
Tag quizzen her
Quiz om farvesymbolik
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilken farve symboliserer sorg?" og "Hvilken farve symboliserer kærlighed?"
Tag quizzen her
Quiz om Triatlon
Hvis du kan svare på "Hvor mange discipliner skal man igennem i en triatlon?" og måske endda også "Hvad hedder det største triatlonstævne i Danmark?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Quiz om Sommer-OL
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvor ofte afholdes OL?" og "I hvilken disciplin plejer Danmark at være blandt favoritterne?"
Tag quizzen her
Hvad betyder det?
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvad mener man, når man siger Klap lige hesten?" og "Hvad mener man, når man siger Der er ugler i mosen?"
Tag quizzen her
Quiz : Møntfod inden Euroen?
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvor betalte man med Franc inden Euroen?" og "Hvor betalte man med Mark inden Euroen?"
Tag quizzen her
Fortsæt dette ordsprog
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Den der ler sidst ..." og "Alle veje fører til ...".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Hvor ligger landet?
Hvis du kan svare på "Hvilket land er ikke en del af Skandinavien?" og måske endda også "Hvilket land er ikke en del af Baltikum?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Hvor kommer maden fra?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvor er Pizza en nationalret?" eller måske endda "Hvor er Stegt Flæsk en nationalret?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om tidsaldre
3/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad menes at have startet vores tidsregning (år 0)?" og "Hvilken Kvartær tidsalder er ældst?"
Tag quizzen her
Quiz om dansk geografi
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad hedder den største danske ø i Østersøen?" eller måske endda "Hvad hedder Danmarks længste å?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Filmquiz
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem har instrueret Jurassic Park?" og "Hvem Spiller hovedrollen i Top Gun?"
Tag quizzen her
Quiz om fodboldspillernes nationalitet
Hvis du kan svare på "Hvor kommer Michael Laudrup fra?" og måske endda også "Hvor kommer Cristiano Ronaldo fra?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz om London
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem bor i Buckingham Palads?" og "Hvor bor premierministeren?"
Tag quizzen her
Kan du bestå en køreprøve?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvor høj promille må man have for at måtte køre bil? " og "Hvor hurtigt må man køre i en byzone?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Sammenlignende quiz om DK
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken af disse åer er længst?" eller måske endda "Hvilken af disse nationalparker er størst i udstrækning?"? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Hvem spiller hovedrollen?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem spillede hovedrollen i Frækkere end politiet tillader?" eller måske endda "Hvem spillede hovedrollen i Die Hard?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om Kim Larsen
Hvis du kan svare på "Hvem er det de andre ikke må lege med?" og måske endda også "Hvilken sang starter Det Var i 1949...?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Husker du teksten fra 80'erne?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvordan fortsættes Last Christmas..." eller måske endda "Hvordan fortsættes If you don't know me by now..."? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om hovedstæder i Europa
Hvis du kan svare på "I hvilket land hedder hovedstaden Paris?" og måske endda også "I hvilket land hedder hovedstaden London?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Rundt i Danmark quiz
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "I hvilken by ligger Legoland?" og "I hvilken by er H.C. Andersen født?"
Tag quizzen her
Quiz om rock fra 90'erne
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvem sang The Show Must Go On?" og "Hvem sang Wind Of Change?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Quiz om rock fra 80'erne
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem sang Born in the USA" og "Hvem sang Money For Nothing?"
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2020 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik