Almen viden og sund fornuft !?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken alkoholisk drik laves på honning? Ifølge myterne var det Thors og Odins ynd.." og "Hvor blev Jesus født?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 4/10
Tag quizzen her
En quiz i almen viden for alle
Hvis du kan svare på "Hvad hedder det mest berømte ur i England?" og måske endda også "Hvem skrev "Barndommens gade"?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
En lille geografi quiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilket land forbinder man med Tulipaner, træsko og Vindmøller?" eller måske endda "I hvilken storby ligger Peterskirken?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Er du god til historie?
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvad hedder Islams hellige by?" og "I hvilket år sluttede Anden Verdenskrig?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Quiz om farver
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvilken farve får man ved at blande gul og rød?" og "Hvilken farve får man ved at blande blå og gul?"
Tag quizzen her
Quiz om farvesymbolik
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Hvilken farve symboliserer sorg?" og "Hvilken farve symboliserer kærlighed?".
Gennemsnitscoren indtil videre er 5/10
Tag quizzen her
Quiz om Triatlon
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvor mange discipliner skal man igennem i en triatlon?" eller måske endda "Hvad hedder det største triatlonstævne i Danmark?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om Sommer-OL
Hvis du kan svare på "Hvor ofte afholdes OL?" og måske endda også "I hvilken disciplin plejer Danmark at være blandt favoritterne?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Hvad betyder det?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad mener man, når man siger Klap lige hesten?" eller måske endda "Hvad mener man, når man siger Der er ugler i mosen?"? Se om du kan slå 7/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz : Møntfod inden Euroen?
7/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvor betalte man med Franc inden Euroen?" og "Hvor betalte man med Mark inden Euroen?"
Tag quizzen her
Fortsæt dette ordsprog
I denne sjove quiz vi kommer til at stille spørgsmål som "Den der ler sidst ..." og "Alle veje fører til ...".
Gennemsnitscoren indtil videre er 6/10
Tag quizzen her
Hvor ligger landet?
5/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvilket land er ikke en del af Skandinavien?" og "Hvilket land er ikke en del af Baltikum?"
Tag quizzen her
Hvor kommer maden fra?
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvor er Stegt Flæsk en nationalret?" og "Hvor er Pizza en nationalret?"
Tag quizzen her
Quiz om tidsaldre
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvad menes at have startet vores tidsregning (år 0)?" eller måske endda "Hvilken Kvartær tidsalder er ældst?"? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om dansk geografi
5/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvad hedder den største danske ø i Østersøen?" og "Hvad hedder Danmarks længste å?"
Tag quizzen her
Filmquiz
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem har instrueret Jurassic Park?" eller måske endda "Hvem Spiller hovedrollen i Top Gun?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om fodboldspillernes nationalitet
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvor kommer Michael Laudrup fra?" og "Hvor kommer Cristiano Ronaldo fra?"
Tag quizzen her
Quiz om London
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem bor i Buckingham Palads?" og "Hvor bor premierministeren?"
Tag quizzen her
Kan du bestå en køreprøve?
Hvis du kan svare på "Hvor høj promille må man have for at måtte køre bil? " og måske endda også "Hvor hurtigt må man køre i en byzone?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 5/10
Tag quizzen her
Sammenlignende quiz om DK
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvilken af disse åer er længst?" eller måske endda "Hvilken af disse nationalparker er størst i udstrækning?"? Se om du kan slå 3/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Hvem spiller hovedrollen?
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem spillede hovedrollen i Frækkere end politiet tillader?" eller måske endda "Hvem spillede hovedrollen i Die Hard?"? Se om du kan slå 6/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om Kim Larsen
6/10 er scoren man skal slå i denne quiz quiz hvis du skal være bedre end gennemsnittet. Men mon ikke du nemt svarer på spørgsmål som "Hvem er det de andre ikke må lege med?" og "Hvilken sang starter Det Var i 1949...?"
Tag quizzen her
Husker du teksten fra 80'erne?
Hvis du kan svare på "Hvordan fortsættes Last Christmas..." og måske endda også "Hvordan fortsættes If you don't know me by now..." er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 6/10
Tag quizzen her
Quiz om hovedstæder i Europa
7/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "I hvilket land hedder hovedstaden Paris?" og "I hvilket land hedder hovedstaden London?"
Tag quizzen her
Rundt i Danmark quiz
Hvis du kan svare på "I hvilken by ligger Legoland?" og måske endda også "I hvilken by er H.C. Andersen født?" er der en god chance for du kan slå gennemsnitscoren som lige nu er 7/10
Tag quizzen her
Quiz om rock fra 90'erne
Mon ikke vi kan udfordre din viden lidt i denne quiz ved at spørge om "Hvem sang The Show Must Go On?" eller måske endda "Hvem sang Wind Of Change?"? Se om du kan slå 5/10 i denne quiz!
Tag quizzen her
Quiz om rock fra 80'erne
6/10 er hvad folk i gennemsnit scorer i denne quiz indtil videre. Er du klar til at svare på spørgsmål som "Hvem sang Born in the USA" og "Hvem sang Money For Nothing?"
Tag quizzen her

Load flere quizzer

Copyright 2019 - Wicked Media ApS
Kontakt | Privatlivspolitik